Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δ. Μετεώρων: Στήριξη από την τοπική επιχειρηματικότητα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ02.05.2024 | 4:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησαν δυο επιχειρηματίες της Καλαμπάκας στο πλαίσιο της ενίσχυσης του έργου της Δημοτικής Αρχής. Πρόκειται για τους Κώστα Κουβελά (Meteora Race Park) και Στέφανο Σπανό (Color Center), όπου ο μεν πρώτος δώρισε στον Δήμο Μετεώρων ένα σύγχρονο μηχάνημα βαφής – ψεκασμού για διαγραμμίσεις και ο μεν δεύτερος ένα θρυμματιστή κλαδιών. Οι δυο επιχειρηματίες αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή, για τη βελτίωση της καθημερινότητας και γενικότερα την αλλαγή της εικόνας της πόλης της Καλαμπάκας και των χωριών του Δήμου, συμβάλλουν με τις δικές τους δυνάμεις στην μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος δήλωσε: «Μας γεμίζει μεγάλη χαρά η ανταπόκριση των δυο επιχειρηματιών της πόλης μας που μέσω των δωρεών τους θέλουν να συμβάλλουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και όλοι μαζί να αλλάξουμε όλα όσα μας κρατούσαν για χρόνια πίσω και να δημιουργήσουμε ένα Δήμο, ανθρώπινο σύγχρονο και λειτουργικό που θα αξίζει να ζούμε. Ευχαριστώ τον Κώστα και τον Στέφανο για τη συμβολή τους σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια».

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης