ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 24.07.2024
Γράφει ο/η
Γράφει ο/η newsroom
Είναι εμφανές ότι κάτι έχει αλλάξει στον Δήμο Μετεώρων. Με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο να ξεδιπλώνει το πλάνο του, για το πως βλέπει τον Δήμο τα επόμενα χρόνια, αλλά ταυτόχρονα να δίνει έμφαση στην βελτίωση της καθημερινότητας. Πρόκειται για δύο πολύ κρίσιμα στοιχήματα, που πρέπει να τρέξουν ταυτόχρονα και ασφαλώς να… κερδηθούν.
Και τα καλά νέα για την Καλαμπάκα είναι πως τα μέχρι τώρα δείγματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά. Με ένα Δήμαρχο που δείχνει ακούραστος και συνολικά μία δημοτική αρχή, που ακολουθεί ένα σαφές πλάνο και πρόγραμμα.
Ενδεικτικό της νοοτροπίας, ακόμη και το ταξίδι στο Σβάμπαχ, όπου, πλην των υπολοίπων, δόθηκε ιδιαίτερα έμφαση στην ενημέρωση για θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και όχι μόνο. Καταγράφοντας την εκεί εμπειρία και τα στοιχεία που μπορούν εδώ να γίνουν πράξη.
Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος βάζει τον Δήμο Μετεώρων σ’ ένα σύγχρονο τρόπο σκέψης, που αν προχωρήσει, είναι βέβαιο πως θα φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.