Σάββατο 18.09.2021 | Εορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Δ. Μετεώρων – Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση για τον κορονοϊό

ΤΟΠΙΚΑ29.09.2020 | 5:59 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμος Μετεώρων, σε συνεργασία με την Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας και ειδικούς ιατρούς της πόλης μας, με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητα και έχοντας κύριο μέλημά του την προστασία της υγείας των Δημοτών, θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή εκδήλωση – ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση θα εστιάζει στην συμπτωματολογία, την σωστή ιχνηλάτηση και τα μέτρα προφύλαξης από τον COVID-19.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από την αίθουσα της Βιβλιοθήκης την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:00 μ.μ.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα διεξαχθεί εξ’ ολοκλήρου διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom, και για την καλύτερη οργάνωση και ομαλή διεξαγωγή της θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής:

– Μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό για το Zoom στον παρακάτω σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/82598662564

– Πληκτρολογήστε τους παρακάτω κωδικούς της τηλεδιάσκεψης :

Meeting ID: 825 9866 2564

Passcode: 1

H ενημερωτική τηλεδιάσκεψη θα αναμεταδίδεται ζωντανά από το ράδιο Σταγών καθώς και από το ράδιο Μετέωρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και μέσω της σύνδεσης στην πλατφόρμα Zoom, κάθε συμπολίτης μας θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλει ερωτήματα, τα οποία θα απαντώνται άμεσα από τους αρμόδιους επιστήμονες.

Από το γραφείο του Δημάρχου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop