Κυριακή 28.02.2021 | Εορτάζουν: Κύρα, Κυρά, Κυράτσα, Κυράτσω, Κυράτση, Κυρατσούδα, Μαριάννα

Δ. Μετεώρων: Ξεκίνησε το έργο για την πρόσβαση κατοίκων στο τηλεοπτικό σήμα

ΤΟΠΙΚΑ18.02.2019 | 6:36 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

O Δήμος Μετεώρων ενημερώνει ότι ξεκίνησε η διαδικασία υλοποίησης του έργου: «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης (ΠΕΤΚ) στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας».

Οι ενδιαφερόμενοι μόνιμοι κάτοικοι 36 οικισμών του Δήμου Μετεώρων που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη φάση του έργου και είναι εκτός τηλεοπτικής κάλυψης, μπορούν μέχρι 19 Μαρτίου 2019, να υποβάλουν αίτημα στα ΚΕΠ του Δήμου Μετεώρων, προκειμένου να πιστοποιηθούν ως δικαιούχοι του έργου, να ενταχθούν σε αυτό και να λάβουν δωρεάν υπηρεσίες τηλεοπτικής κάλυψης. Οι οικισμοί που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανά Δημοτική Ενότητα είναι:

  1. Ασπροποτάμου: Αγία Παρασκευή, Ανθούσα, Δολιανά, Καλλιρρόη, Κατάφυτο, Κονάκια, Κρανιά, Μηλιά, Πολυθέα, Στεφάνι, Χαλίκι.
  2. Βασιλικής: Βασιλική.
  3. Καλαμπάκας: Αγία Παρασκευή, Διάβα, Μεγάλη Κερασιά.
  4. Καστανιά: Αμάραντο, Αμπολοχώρι, Ελάφι, Καστανιά, Μηλότοπος.
  5. Κλεινοβού: Αηδώνα, Γλυκομηλιά, Κλεινοβός, Παλαιοχώρι, Χρυσομηλιά.
  6. Μαλακασίου: Κουτσούφλιανη.
  7. Τυμφαίων: Αχελινάδα, Γερακάρι, Καλλιθέα, Φωτεινό.
  8. Χασίων: Άγιος Δημήτριος, Ασπροκκλησιά, Αχλαδιά, Κερασούλα, Σκεπάρι, Ψήλωμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν τις προϋποθέσεις αναλυτικά από τα ΚΕΠ του Δήμου Μετεώρων και από τα επισυναπτόμενα ΦΕΚ Ν.4563/2018 (ΦΕΚ Α 169) και ΚΥΑ 3269/2018 (ΦΕΚ Β 5022).

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Μετεώρων έχει ήδη αιτηθεί στο υπουργείο την ένταξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα επιπλέον οικισμών που έχουν πρόβλημα με το τηλεοπτικό σήμα, οι κάτοικοι των οποίων αναμένεται να επιδοτηθούν σε επόμενη φάση του προγράμματος.

Δήμος Μετεώρων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop