Τρίτη 27.09.2022 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Δ. Μουζακίου: Ενεργειακή αναβάθμιση Γυμνασίου – Λυκείου Μαγούλας

ΤΟΠΙΚΑ06.09.2022 | 5:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Προχωράει με γρήγορους ρυθμούς ο σχεδιασμός της Δημοτικής αρχής του Δήμου Μουζακίου για την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών συγκροτημάτων στην πόλη και στις Τοπικές Κοινότητες.

Το νέο έργο προϋπολογισμού 935.000 Ευρώ (με ΦΠΑ), αφορά στο κτίριο όπου στεγάζονται τα Γυμνάσιο και Λύκειο στην Τοπική Κοινότητα Μαγούλας.

Η σύμβαση εκτέλεσης υπογράφτηκε μεταξύ του Δημάρχου Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη και τον εκπρόσωπο της Αναδόχου «Κ/Ξ Ευθυμίου Λάμπρος – Πρίτσας Κων/νος», παρουσία του επιστημονικού στελέχους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Ουρανίας Πάτρα.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θ. Στάθης δήλωσε για το πολύ σημαντικό έργο που αρχίζει σύντομα: «Ο σχεδιασμός της δημοτικής διοίκησής μας να αναβαθμίσουμε τις συνθήκες διαβίωσης των συνδημοτών μας και να τους προσφέρουμε επιπλέον κίνητρα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε τούτο τον ευλογημένο τόπο, αναπτύσσεται με ταχύτητα όχι μόνο στο Μουζάκι, αλλά και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες. Απόδειξη αποτελούν οι ουσιαστικές παρεμβάσεις που γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όπως το μεγάλο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του σχολικού συγκροτήματος των Γυμνασίου – Λυκείου Μαγούλας. Μετά την ολοκλήρωσή του είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλει καθοριστικά στη βελτίωση της λειτουργίας του εκπαιδευτηρίου και στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών φιλοξενίας, παιδαγωγικής δράσης και της διδασκαλίας. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Μουζακίου με εκτέλεση έργων πνοής και τοπικής ανάπτυξης».

 

 

 

 

 

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης