Παρασκευή 03.02.2023 | Εορτάζουν: Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Συμεών, Συμεώνης, Σύμος, Συμεωνή, Συμεωνία, Συμεώνα, Σύμη

Δ. Παπαστεργίου: Η Ιερά Σύνοδος έπραξε το αυτονόητο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ14.07.2021 | 6:28 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Για πράξη υπευθυνότητας και σοβαρότητας κάνει λόγο ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου σε ανάρτησή του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για την απόφαση της Ιεράς Συνόδου στο θέμα των εμβολιασμών.

Στην ανάρτησή του αναφέρει: Η Ιερά Σύνοδος για μία ακόμη φορά έπραξε το αυτονόητο και στάθηκε με σοβαρότητα απέναντι στο θέμα των εμβολιασμών. Το ίδιο έχουν πράξει και Μητροπολίτες (όχι το σύνολό τους) σε όλη τη χώρα. Προς τιμήν τους, στο Νομό Τρικάλων και οι δύο.

Δυστυχώς δε συμβαίνει το ίδιο με μεμονωμένες περιπτώσεις ιερέων, που συνεχίζουν να τραβούν έναν αδιανόητο δρόμο. Εμβόλια, DNA, 5G, κουτάλια, Bill Gates και άλλες σχετικές προσεγγίσεις γίνονται ένα, σε ένα συνονθύλευμα θρησκοληψίας και σκοταδισμού, που ξεπερνούν το όριο της γραφικότητας και αγγίζουν πλέον αυτό της επικινδυνότητας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ