Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δ. Παπαστεργίου: Η πλατφόρμα δουλεύει κανονικότατα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ05.06.2024 | 5:02 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην αναφορά που έκανε στην ομιλία στα Τρίκαλα ο αρχηγός της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος σχετικά με μη λειτουργία της νέας πλατφόρμας υποβολής πόθεν έσχες και στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου, ο ίδιος σε συνέντευξη στη Λέσχη 97,6 απάντησε χαρακτηριστικά:

«Θα μπορούσα πολύ εύκολα να βοηθήσω τον αγαπητό κ. Φάμελλο, λέγοντας ότι στο pothen.gr, στην τρίτη επιλογή, μπορεί να μπει ο κ. Κασσελάκης με κωδικούς taxis και να κάνει την πρώτη του δήλωση πόθεν έσχες. Θα περίμενα να είναι πιο ενημερωμένοι, την πατήσανε νομίζω… χονδροειδώς.

Θα ήταν πολύ μεγάλο ψέμα για έναν πολιτικό αρχηγό να το πει εσκεμμένα, οπότε πιστεύω ότι ήταν μια γκάφα τους ότι η πλατφόρμα δεν ισχύει. Το Δεκέμβριο ψηφίστηκε η νέα νομοθεσία ότι θα βγει στον αέρα η καινούργια πλατφόρμα, αλλά μέχρι τώρα ισχύει η παλιά. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η νέα, γιατί θα περιλαμβάνει διασύνδεση με όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, επενδυτικούς φορείς, κλπ.

Άρα η πλατφόρμα δουλεύει και δούλευε για τις αρχικές δηλώσεις πόθεν έσχες κανονικότατα. Ίσως θα έπρεπε να πάρω τον φίλο μου το Σωκράτη να τον.. ενημερώσω.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης