Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δ. Παπαστεργίου: Συνεχίζεται η επιτυχημένη πορεία

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ04.03.2024 | 5:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το σχόλιο του για την εκλογή των τρικαλινών αυτοδιοικητικών σε θέσεις όπως η ΠΕΔ Θεσσαλίας και η ΚΕΔΕ έκανε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου: «Είναι σημαντικό το ότι τα Τρίκαλα έχουν αποκτήσει φήμη στα αυτοδιοικητικά, που τους ακολουθεί. Το γεγονός και μόνο ότι τρικαλινοί υποψήφιοι συμμετέχουνε βοηθάει στο να ανοίξουνε πιο εύκολα πόρτες και να πάρουνε τους πολυπόθητους σταυρούς. Χαίρομαι πάρα πολύ που παιδιά της ομάδας, όπως ο σημερινός Δήμαρχος Νίκος Σακκάς και ο Γιώργος Καταβούτας συνεχίζουν μια πολύ επιτυχημένη πορεία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα.

Αλίμονο από την πλευρά μου να μην υπήρχε και μια βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία. Μπορεί να υπάρχει μεν η καλή φήμη, αλλά και λογικό είναι ο κάθε βουλευτής και Υπουργός όπου μπορεί να βοηθήσει να βοηθάει».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης