Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δ. Πύλης: Αποκατάσταση ζημιών στην Δ.Ε. Πινδέων

ΤΟΠΙΚΑ02.06.2024 | 9:01 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας συνεπής στις προεκλογικές του δεσμεύσεις, προσπαθεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των δημοτών σε όλο το φάσμα του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης, λύνοντας προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητά του.

Συγκεκριμένα τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, υπέγραψε Σύμβαση Κατασκευής έργου «Αποκατάσταση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από την πλημμύρα ‘’DANIEL’’ που αφορά την Δ.Ε. ΠΙΝΔΕΩΝ του Δήμου Πύλης.

Ανάδοχος Εταιρεία ΚΟΥΤΗ ΑΝ –ΚΩΤΗΣ ΟΕ με δτ ΤΕΚΤΑΜΟΣ ΟΕ με νόμιμο εκπρόσωπο την κ. Αναστασία Κουτή, καλούμενο εφ’ εξής ΑΝΑΔΟΧΟ για την εκτέλεση των εργασιών στην παραπάνω περιοχή του Δήμου Πύλης.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις της Πράξης «Κάλυψη αναγκών διαχείρισης πλημμύρας (Daniel) Δήμου Πύλης» με κωδικό ΟΠΣ 5220989 στο «ΤΠΑ ΥΠΟΥΓΕΙΟΥ ΕΣΩΕΡΙΚΩΝ 2021-2025».

Η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται στο ποσό των 250.000 ευρώ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης