Δευτέρα 08.03.2021 | Εορτάζουν: Ερμής, Θεοφύλακτος, Φυλακτός, Φυλαχτός, Θεοφύλακτη, Φυλακτή, Φυλαχτή, Φυλαχτούλα

Δ. Πύλης: Αποκαταστάσεις ζημιών σε Δημοτικά και Σχολικά κτίρια

ΤΟΠΙΚΑ27.02.2019 | 4:29 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Σε αποκατάσταση ζημιών δημοτικών κτιρίων αλλά και συντήρηση και αποκατάσταση σχολικών μονάδων προχωρά ο δήμος Πύλης μετά και την διακήρυξη ανάθεσης δύο αντίστοιχων έργων. Κάθε έργο αναμένεται να ξεπεράσει τα 58.000 ευρώ, συγκεκριμένα, από τη διακήρυξη προβλέπεται το ποσό των 58.758,10 ευρώ για κάθε σύμβαση.

Και οι δύο διαγωνισμοί λήγουν τον επόμενο μήνα. Συγκεκριμένα στις 14 μαρτίου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός για τη συντήρηση και αποκατάσταση σχολικών κτιρίων και στις 15 Μαρτίου ο αντίστοιχος διαγωνισμός για την εργολαβία της αποκατάστασης δημοτικών κτιρίων. Φυσικά πρόκειται για δύο σημαντικά έργα, που θα βελτιώσουν αισθητά την καθημερινότητα του δήμου Πύλης.

Αφενός τα σχολεία όπως είναι αναμενόμενο χρειάζονται άμεση συντήρηση και με την ολοκλήρωση αυτής, στην ουσία ολοκληρώνονται και οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον για τα παιδιά. Αφετέρου, μέσα από την αποκατάσταση των ζημιών σε δημοτικά κτίρια αναμένεται να βελτιωθεί η ενεργειακή τους κατάσταση και η δυνατότητες λειτουργίας τους. Συνολικά τα ποσά που διατίθεντο για το σκοπό αυτό είναι αξιόλογα και αρκετά για να βελτιώσουν την κτιριακή κατάσταση των δημοτικών και σχολικών κτισμάτων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop