Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δ. Πύλης: Δημοπρατήθηκε το σαλέ και ετοιμάζεται για τους χειμερινούς επισκέπτες

ΤΟΠΙΚΑ08.11.2018 | 6:30 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Και φέτος, με την προοπτική να ανοίξει άμεσα για να υποδεχθεί τους επισκέπτες που αναμένονται στην περιοχή κατά τον επόμενο μήνα ειδικά, δημοπρατήθηκε το σαλέ Περτουλίου, με τους ιδιώτες που το ανέλαβαν τα προηγούμενα δύο χρόνια, να αναλαμβάνουν και φέτος τη λειτουργία του.

Η δημοπράτηση πραγματοποιήθηκε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας,  με τους ανάδοχους να είναι και οι μοναδικοί υποψήφιοι, οι οποίοι μέχρι σήμερα έχουν επενδύσει σημαντικά στην άριστη εξυπηρέτηση, ενώ το φετινό χειμώνα αναμένονται και πολλές νέες πρωτοβουλίες ενισχύοντας την περιοχή. Για τους λόγους αυτούς, κατάφεραν εξάλλου να καταστήσουν το χιονοδρομικό κέντρο, ως αξιόλογο σημείο να επισκεφθεί κανείς ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που επικράτησαν.

Όλα αυτά βέβαια, μαζί με τις εργασίες για τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου. Έχουν δρομολογηθεί όλες εκείνες οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη νέα σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον των τουριστών και φέτος είναι αρκετά υψηλό, με τους επισκέπτες να κλείνουν ήδη δωμάτια στην περιοχή, θέλοντας να απολαύσουν τα ορεινά αλλά και να συμμετέχουν στη μαγεία της πόλης και του Μύλου των Ξωτικών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης