Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δ. Πύλης: Παραδίδει απινιδωτές ο Κ. Μαράβας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ09.03.2023 | 6:34 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, παραδίδει την Παρασκευή 10 Μαρτίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείου Πύλης, τους αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές (ΑΕD) για την υποστήριξη της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. Αποδέκτες όλοι οι αθλητικοί και ποδοσφαιρικοί όμιλοι του Δήμου Πύλης.

Με αφορμή την επικείμενη παράδοση ο Δήμαρχος Πύλης δήλωσε: «για την παρούσα δημοτική αρχή, η υγεία των αθλητών των σωματείων του δήμου μας, είναι βασική μας προτεραιότητα. Χωρίς εκπτώσεις. Με την υγεία δεν παίζουμε. Με την παράδοση των εξωτερικών απινιδωτών θωρακίζουμε τους αθλητικούς ομίλους του δήμου μας, για να προλαμβάνουν και να θεραπεύουν. Για να συνεχίσει η καρδιά της Πύλης να χτυπά δυνατά και στους αθλητικού χώρους. Δημιουργήσαμε έναν ισχυρό δήμο κοντά στον πολίτη».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης