Δευτέρα 21.06.2021 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Δ. Πύλης: Στο επίκεντρο οι Κοινότητες

ΤΟΠΙΚΑ19.09.2019 | 1:22 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Μια ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση για τον συντονισμό της διοίκησης του δήμου Πύλης, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μεταξύ του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα και των Προέδρων των Κοινοτήτων Πύλης. Παρόντες ήταν και οι Αντιδήμαρχοι Πύλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Επίσης οι Διευθυντές του Δήμου Πύλης κ.κ. Τζιαχρήστος Παναγιώτης – Παιδής Στέφανος, η Προϊσταμένη Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κ. Ε. Φωτάκη και η κτηνίατρος – υπάλληλος της Δ/νσης Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Κατερίνα Λιούτα.

Ο Δήμαρχος Πύλης καλωσόρισε όλους τους νέους Προέδρους των Κοινοτήτων, είκοσι δύο καινούργιους και είκοσι επανεκλεγέντες.Τους ευχήθηκε καλή τετραετία, τους ανέλυσε το πλάνο διοίκησης του Δήμου, τους στόχους της Δημοτικής Αρχής και τους κάλεσε σε αδιάκοπη συνεργασία.

Χαρακτηριστικά είπε: «… Η ψυχή της λειτουργίας του Δήμου είστε εσείς. Γιατί είστε δίπλα στους χωριανούς σας, ξέρετε πιθαμή προς πιθαμή την εδαφική περιφέρεια της Κοινότητας σας. Σε σας λένε πρώτα τα προβλήματά τους οι κάτοικοι. Θέλω να σας πω ότι θα είμαστε δίπλα σας.

Στην πενταετία που πέρασε, πρώτη μου φροντίδα ήταν να εξοφληθούν όλοι οι Πρόεδροι τα χρήματα που τους χρωστούσε η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου. Και φροντίσαμε όλοι οι Πρόεδροι να παίρνουν κάθε μήνα τα λιγοστά έξοδα κίνησης.

Γιατί και σεις αφιερώνεται και χρόνο και χρήμα. Με τον νέο Νόμο του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ έχουμε πλέον πενταμελή Κοινοτικά Συμβούλια.

Θέλω να έχετε ανοικτή γραμμή με τους Αντιδημάρχους, με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ, με τον Πρόεδρο του ΟΚΠΑΔ.

Έχω πάρει απόφαση και είναι μέσα στον φάκελο που σας έχει μοιραστεί, όπου σας εξουσιοδοτώ για να υπογράφετε έγγραφα για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας. Επίσης έχουν οριστεί οι υπάλληλοι του Δήμου, οι οποίοι θα σας βοηθούν στο έργο σας», τόνισε αναδεικνύοντας το σημαντικό ρόλο τον οποίο θα επιτελούν πλέον τα κοινοτικά συμβούλιο στην κάλυψη των αναγκών της εκάστοτε περιοχής.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop