Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δ. Πύλης: Σύμβαση για αποκαταστάσεις από τον Daniel

ΤΟΠΙΚΑ23.05.2024 | 9:06 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Όπως τονίζεται σε σχετική ενημέρωση από τον Δ. Πύλης, η Δημοτική Αρχή Πύλης με συνέπεια και αποφασιστικότητα προς τους δημότες συνεχίζει τις Υπογραφές Συμβάσεων Κατασκευής Έργων, σε όλες τις Δ.Ε. του Δήμου ειδικότερα στον ορεινό όγκο που υπέστησαν ζημιές και καταστροφές από την πλημμύρα «DANIEL» κυρίως στο οδικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας υπέγραψε Σύμβαση Κατασκευής Έργου «Αποκατάσταση Ζημιών και Καταστροφών που προκλήθηκαν από την πλημμύρα ‘’Daniel’’στην Δ.Ε. Αιθήκων του Δήμου Πύλης. Ανάδοχος του Έργου είναι ο Σκανδάλης Παναγιώτης υπεύθυνος για την εκτέλεση των Εργασιών.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις της Πράξης «Κάλυψη αναγκών διαχείρισης πλημμύρας (Daniel) του Δήμου Πύλης με κωδικό ΟΠΣ στο «ΤΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 2021-2025». Το συνολικό κόστος των ανωτέρω εργασιών ανέρχεται στο ποσό των 250.000 ευρώ όπως αναλυτικά περιγράφεται στον προϋπολογισμό του έργου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης