Δευτέρα 30.01.2023 | Εορτάζουν: Αρχοντής, Αρχοντίων, Αρχοντίωνας, Αρχοντία, Αρχοντή, Αρχοντούλα, Αρχόντισσα, Αρχόντω, Μαύρος, Μαυρουδής, Μαυροειδής, Μαυρέτα, Χρυσή, Χρύσα, Χρυσαλία, Χρυσαυγή, Χρυσούλα, Σήλια, Χρυστάλλα, Χρυσταλλία, Αύρα

Δ. Πύλης: Ξεκινά η αποκατάσταση σχολείων και η κατασκευή τεχνικών έργων

ΤΟΠΙΚΑ11.07.2018 | 2:15 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Το δρόμο της υλοποίησης πήραν δύο μεγάλα έργα για το δήμο Πύλης μετά και την προκήρυξη των ανοιχτών διαγωνισμών για τον ορισμό των εταιρειών που θα αναλάβουν την ολοκλήρωσή τους.

Συγκεκριμένα, το πρώτο αφορά τη συντήρηση και αποκατάσταση των σχολικών κτιρίων του δήμου Πύλης ύψους περίπου 60.000 ευρώ. Ο διαγωνισμός για το συγκεκριμένο έργο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την Τεχνική περιγραφή του έργου, θα συντηρηθούν οι σχολικές εγκαταστάσεις :

Στη Τ.Κ. Στουρναραίικων στο Δημοτικό Σχολείο οπού θα γίνει καθαίρεση της επικεράμωσης και αντικατάσταση με επιστέγαση από λαμαρίνα καθώς και εργασίες συντήρησης όπου υποδειχθούν από την υπηρεσία .

Στη Τ Κ Αιθήκων στο Δημοτικό Σχολείο την αποξήλωση των παλαιών κουφωμάτων του κτιρίου και στην αντικατάστασή τους.

Στο ΓΕΛ Πύλης η επιδιόρθωση σκέπης του κτηρίου καθώς και αποκατάσταση ζημιών στα κτήρια του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού της Τ.Κ Λυγαριάς .

Επίσης ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να προβεί σε εργασίες συντήρησης η κάθε εργασία που περιλαμβάνεται στο τιμολόγιο της μελέτης σε σχολικά κτήρια του Δήμου Πύλης.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά έργα, το έργο έχει προϋπολογισμό 170.000 ευρώ. Με την παρούσα εργολαβία προβλέπονται εργασίες συντήρησης- κατασκευής τεχνικών υποδομών του Δήμου Πύλης. Γενικά πρόκειται για εργασίες που αποβλέπουν στη βελτίωση της αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στο οδικό δίκτυο του Δήμου Πύλης . Αναλυτικότερα προβλέπεται η εκτέλεση των εργασιών στα παρακάτω μέρη : T.K Μουριά T.K Λυγαριά T.K Γόμφοι T.K Πηγή T.K Πύλη T.K Φιλύρα Τ .Κ Πιαλεία Τ.Κ Φήκη.Κ Ελευθεροχώρι. Μεταξύ των έργων προβλέπονται αγωγοί ομβρίων υδάτων, κρασπέδων αλλά και προστατευτικών τοιχίων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ