Κυριακή 02.10.2022 | Εορτάζουν: Κυπριανός, Κυπριανή, Ιουστίνη, Ιούστα, Γιούστα, Ιουστίνα, Γιουστίνα, Γιουστίνη

Δ. Πύλης: Υπογραφή σύμβασης έργου για αντιμετώπιση ζημιών

ΤΟΠΙΚΑ12.10.2018 | 4:39 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Υπογράφτηκε στο Δημαρχείο Πύλης η σύμβαση έργου με τίτλο «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΑΙΘΗΚΩΝ», μεταξύ του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα και του κ. Καφετζή Δημητρίου, εκπροσώπου της τεχνικής εταιρίας Δ. Καφετζής & ΣΙΑ με διακριτικό τίτλο «ΒΙΟΣ Ο.Ε.».

Έργου με Προϋπολογισμό δαπάνης 60.000,00 Ευρώ με Φ.Π.Α., με χρηματοδότηση από πιστώσεις του Δήμου Πύλης και του ΥΠΕΣ ΣΑΕ 055, με βάση την αριθμ. 132/2018 μελέτη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Το έργο καλύπτει ανάγκες αποκατάστασης των ζημιών του οδικού δικτύου και των υποδομών στην Δημοτική Ενότητα Αιθήκων. Ζημίες που παρουσιάστηκαν ύστερα και από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή την τελευταία περίοδο.

Συγκεκριμένα οι παρεμβάσεις που θα γίνουν αφορούν κυρίως  τσιμεντοστρώσεις και τεχνικά.

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου οκτώ (8) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Παρόντες ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων κ. Ούτρας Κωνσταντίνος και στελέχη της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Πύλης.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ικανοποιημένος με το γεγονός λέγοντας «…συνεχίζουμε, προχωράμε και δίνουμε την μάχη της καθημερινότητας. Αποκαθιστούμε το οδικό δίκτυο στην Δ.Ε. Αιθήκων, φροντίζουμε για την ασφαλή μεταφορά ανθρώπων, επισκεπτών και αγαθών στον ορεινό όγκο. Σχεδόν σε όλο το εύρος του Δήμου μας. Πάντα με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα…..».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης