Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δ.Σ. Μετεώρων: Συζήτηση για το νέο εκλογικό νόμο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ08.03.2021 | 7:08 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συζήτηση για το νομοσχέδιο για το νέο εκλογικό σύστημα στην Τοπικής Αυτοδιοίκηση θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα, μέσω τηλεδιάσκεψη στις 19.30, ο Δήμος Φαρκαδόνας. Στην ουσία πρόκειται για δύο θέματα ένα που αφορά «Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος – πρότασης του συμβούλου της δημοτικής παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” για διαμόρφωση θέσης επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών για το εκλογικό σύστημα στις περιφέρειες και στους δήμους» και το δεύτερο «Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος των προέδρων των κοινοτήτων του Δήμου Μετεώρων για έκδοση ψηφίσματος, αναφορικά με τις προτάσεις τους επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών για την τοπική αυτοδιοίκηση».

Πριν από αυτή τη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που διεκόπη την περασμένη Πέμπτη λόγω της σεισμικής δόνησης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης