Σάββατο 02.12.2023 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Δ. Τρικκαίων: Διαθέσιμη και πάλι η υπηρεσία αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων

ΤΟΠΙΚΑ18.10.2023 | 6:40 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμος Τρικκαίων τους πολίτες ενημερώνει ότι επαναλειτουργεί κανονικά η Υπηρεσία Αποκομιδής Ογκωδών Αντικειμένων.

Όπως τονίζεται σε σχετική ενημέρωση, μετά τις πλημμύρες και αφού είχε δοθεί μέγιστη προσοχή στην ανάγκη αποκομιδής απορριμμάτων από πληγείσες περιοχές, η αρμόδια υπηρεσία (του τμήματος καθαριότητας και Ειδικών Συνεργείων, της Δ/νσης Ανταποδοτικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων. Με ένα απλό τηλεφώνημα στο «20000» (2431020000) μπορεί κάθε πολίτης να ενημερώσει για τα ογκώδη αντικείμενα που χρειάζονται αποκομιδή. Ακολουθεί ταξινόμηση των αιτημάτων και ενημέρωση των πολιτών για τον χρόνο κατά τον οποίο θα γίνει η αποκομιδή.

Ο αντιδήμαρχος Φόρης Ρόμπος ζητά από τους πολίτες «να εμπιστεύονται και πάλι την υπηρεσία, για να μπορεί η πόλη να είναι ακόμη πιο καθαρή, μετά τα απορρίμματα που υπήρχαν από πλημμυρισμένες οικίες και επιχειρήσεις». Στο πλαίσιο αυτό, τονίζει ο κ. Ρόμπος «παρακαλούμε τους πολίτες να επικοινωνούν με τον Δήμο, ώστε να γίνεται πιο εύκολα και πιο γρήγορα η αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων και των κλαδιών, βάσει όσων ορίζει ο σχετικός κανονισμός καθαριότητας του Δήμου μας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης