Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δ. Τρικκαίων: Δωρεά καρδιογράφου στο Κ.Υ. Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ15.05.2023 | 5:19 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ένα εξαιρετικά σημαντικό ιατρικό μηχάνημα δώρισε ο Δήμος Τρικκαίων στο Κέντρο Υγείας Τρικάλων. Πρόκειται για έναν καρδιογράφο, που ενισχύει και διευκολύνει τις προσπάθειες των λειτουργών της Υγείας, να προσφέρουν ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου παρέδωσε τον σύγχρονο καρδιογράφο στον διευθυντή του Κ.Υ. Τρικάλων κ. Γιώργο Μπατατόλη τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023, με παρόντες, τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Νίκο Σακκά, τον καρδιολόγο κ. Απόστολο Τσιμπίδα, την πρόεδρο και τη γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Μαριλένα Κολότσιου και Αντωνία Σταματοπούλου. Ο κ. Μπατατόλης εκ μέρους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την προσφορά του Δήμου Τρικκαίων. Η δωρεά είχε συζητηθεί σε προηγούμενη συνάντηση του κ. Παπαστεργίου με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας κ. Σερέτη και Τσιαούση αντιστοίχως, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης καλής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, με μόνον γνώμονα την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης