Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δ. Τρικκαίων: Συνάντηση Ν. Σακκά με τους επικεφαλής των Διευθύνσεων

ΤΟΠΙΚΑ19.10.2023 | 5:56 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Βαρύτητα στην εξυπηρέτηση των πολιτών δίνει ο Δήμος Τρικκαίων και ο δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς. Ζητά την συνεργασία όλων των υπαλλήλων προκειμένου οι πολίτες να λαμβάνουν τις καλύτερες υπηρεσίες και να υπάρχει άμεση εξυπηρέτηση στις ανάγκες και στα θέματά τους.

Με κυρίαρχο θέμα λοιπόν, την εξυπηρέτηση των πολιτών και βασικό «εργαλείο» τη συνεργασία, ο δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς, συναντήθηκε με τους προϊσταμένους των Διευθύνσεων του Δήμου Τρικκαίων.

Οι επικεφαλής των Διευθύνσεων συνομίλησαν με τον κ. Σακκά για θέματα βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων τόνισε ότι είναι διαθέσιμος «με ανοιχτές τις πόρτες» για κάθε προϊστάμενο προκειμένου να συζητούν ζητήματα βελτίωσης του τρόπου εργασίας, για καλύτερο αποτέλεσμα προς τον πολίτη.

Ακολούθησε συζήτηση για θέματα εξοπλισμού, υποδομών και προγραμματισμού προσλήψεων.
Παρέστησαν οι κ.κ. προϊστάμενοι/ες των Διευθύνσεων: Διοικητικών Υπηρεσιών Απόστολος Καλούσιος,  Δημοτικής Αστυνομίας Ευαγγελία Κοντογιάννη, Ανταποδοτικών Υπηρεσιών Αθαν. Μισιάκας, Κοινωνικής Μέριμνας Λιάνα Πελίγκου, Περιβάλλοντος και Αγροτική Ανάπτυξης Σωτήρης Χελιδώνης, ΚΕΠ Ελένη Μπέλλου, Οικονομικών Υπηρεσιών Γιάννης Σιακαβάρας, Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού Στέφανος Νταλάσης, Τεχνικών Υπηρεσιών Θεοδώρα Σαργιώτη, Πολεοδομίας Θανάσης Ταταέτης, καθώς και των αυτοτελών τμημάτων, Έξυπνης Πόλης Σωτήρης Παιάνας και Πολιτικής Προστασίας Ευαγγελία Τζέλη, παρόντος του γενικoύ γραμματέα Θωμά Παπασίκα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης