Πέμπτη 30.11.2023 | Εορτάζουν: Ανδρέας, Αντρέας, Ανδρίκος, Αντρίκος, Ανδριάνα, Ανδρούλα, Ανδριανή, Αντριάννα

Ψηλά ο πήχης για τους υποψηφίους του Δ. Παπαστεργίου

Δ. Τρικκαίων: Καθυστερούν τα αποτελέσματα για τους δημοτικούς συμβούλους

ΤΟΠΙΚΑ27.05.2019 | 5:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με το μπλοκάκι στο χέρι κατέφθαναν στο Δημαρχείο Τρικκαίων υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για να δουν τους ψήφους που έλαβαν στις δημοτικές εκλογές.

Η διαδικασία κύλησε ιδιαίτερα αργά και έτσι οι υποψήφιοι βρέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και άρχισαν να μετράνε ένα – ένα τα τμήματα, για να δουν πόσους σταυρούς είχαν συγκεντρώσει τελικά. Πάντως, μέχρι αργά το απόγευμα υπήρχαν δικαστικοί αντιπρόσωποι που δεν είχαν περάσει να αφήσουν τα αποτελέσματα στον Δήμο Τρικκαίων και όπως ενημερωθήκαμε εντός αυτών υπήρχαν και μεγάλα τμήματα της πόλης.

Ασφαλώς, πολλοί υποψήφιοι έχουν μία γενική εικόνα των σταυρών που πήραν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, αλλά δεν γνωρίζουν τις επιδόσεις των άλλων υποψηφίων για ξέρουν σε ποια θέση βρίσκονται. Ο αριθμός των σταυρών δείχνει αν εκλέχτηκε κάποιος ή όχι, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την σειρά κατάταξης.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα πάντως, ο πήχης για τους υποψηφίους του Δημήτρη Παπαστεργίου είχε ανέβει αρκετά ψηλά, κάτι που ήταν αναμενόμενο λόγω του υψηλού ποσοστού, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί νέα δεδομένα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσον αφορά την πρώτη πεντάδα, οι πληροφορίες την ήθελαν να έχει εκτοξευθεί σε ψήφους σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επανεκλέγονται στο συνδυασμό του Δημάρχου δυνατά ονόματα του συνδυασμού, αλλά εισέρχονται στο Δημοτικό Συμβούλιο και υποψήφιοι που δεν ήταν δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά εξαρχής η υποψηφιότητά τους είχε μεγάλη δυναμική.

Όσον αφορά την κατανομή των εδρών 26 συμβούλους βγάζει ο Παπαστεργίου, 9 ο Κρεμμύδας, 5 ο Καϊκης, 2 ο Μπετσιμέας, 2 ο Μητσιούλης, 1 ο Τσιγάρας. Μένει να δούμε πόσοι θα είναι τελικά στην πόλη και πόσοι περιφερειακά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης