Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Δε βγήκαν ειδήσεις

ΑΘΛΗΤΙΚΑ20.06.2019 | 12:50 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ούτε η χθεσινή ημέρα έβγαλε κάποιες ειδήσεις στον Α.Ο Τρίκαλα, καθώς μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχαμε κάποια εξέλιξη στο θέμα του προπονητή που βρίσκεται άλλωστε σε πρώτο πλάνο τον τελευταίο καιρό.
Ο Περικλής Αμανατίδης εξακολουθεί να βρίσκεται προ των πυλών και μάλιστα επί σχεδόν καθημερινής βάσης βρίσκεται με τον πρόεδρο του Α.Ο.Τ Ηλία Αιβάζογλου κάνοντας από κοινού το σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Η μη ανακοίνωσή του από τους «κυανέρυθρους» είναι καθαρά διαδικαστικό θέμα, που αφορά τη λύση της συνεργασίας του πρώτα με τον Ολυμπιακό Βόλου και φυσικά την καταβολή των οφειλουμένων προς το πρόσωπό του από το σωματείο της Μαγνησίας.

Τρέχει κανονικά ο προγραμματισμός

Και μπορεί η ομάδα να μην έχει ακόμη επίσημα νέο προπονητή το γεγονός αυτό, ωστόσο, δεν εμποδίζει τη διοίκηση να τρέχει κανονικά τον προγραμματισμό.
Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η καλοκαιρινή προετοιμασία που αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 20 Ιουλίου θα αρχίσει στα Τρίκαλα και θα συνεχιστεί λίγες μέρες αργότερα σε κάποιο αθλητικό κέντρο, που πιθανώς να είναι στο Καρπενήσι.
Ο Νίκος Σαμολαδάς που ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το θέμα 2-3 προτάσεις στα χέρια του και αξιολογώντας την θα επιλέξει την καλύτερη και όσον αφορά τις καλύτερες συνθήκες για το βασικό στάδιο, αλλά και τη διεξαγωγή κάποιου ή κάποιων φιλικών προετοιμασίας εκεί, με ομάδες υψηλότερης δυναμικότητας.

Ομάδα με Τρικαλινό χρώμα

‘Όπως έχουμε ξαναγράψει ο Α.Ο Τρίκαλα της νέας αγωνιστικής σεζόν θα έχει και Τρικαλινό χρώμα σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια.
‘Ηδη οι Μιχάλης Ζαρόπουλος και Νίκος Σκόνδρας θα πρέπει να θεωρούνται κλεισμένοι ενώ παράλληλα εξετάζονται οι περιπτώσεις και άλλων ποδοσφαιριστών που έχουν τις δυνατότητες να ανταποκριθούν στις δυσκολίες της συγκεκριμένης κατηγορίας.
Το γεγονός αυτό έχει ηχήσει θετικά στα αυτιά των Τρικαλινών φιλάθλων.

Ανοιχτοί σε προτάσεις στον Ηρακλή

Σε δεινή θέση βρίσκεται ο Ηρακλής και η εξεύρεση λύσης έχει περάσει ουσιαστικά στους φορείς του συλλόγου.
Ο Τομ Παπαδόπουλος ουσιαστικά έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και τα περιθώρια στενεύουν.
Ως επικρατέστερη λύση παραμένει η εξαγορά ΑΦΜ από ομάδα που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία, χωρίς, όμως, να περιορίζονται στον Βόλο.
Μια άλλη λύση που σκέφτονται είναι η ανάληψη της ευθύνης χρηματοδότησης του πρότζεκτ της επόμενης ημέρας από κάποιον παράγοντα, αλλά είναι ανοιχτοί και σε άλλες προτάσεις.
Αυτό έχουν ξεκαθαρίσει ο Ερασιτέχνης και οι λοιποί φορείς που ουσιαστικά έχουν απευθύνει κάλεσμα σε όποιον έχει κάποια πρόταση να την καταθέσει, αρκεί, φυσικά, να είναι εφικτή και υλοποιήσιμη και προς το συμφέρον του συλλόγου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης