Πέμπτη 13.06.2024 | Εορτάζουν: Τριφύλλιος, Τριφύλιος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Debate: Την αναβολή του αποφάσισε η Διακομματική Επιτροπή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ15.06.2023 | 5:52 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την αναβολή του debate αποφάσισε η Διακομματική Επιτροπή που συνεδρίασε, στη σκιά του πολύνεκρου ναυαγίου με πρόσφυγες και μετανάστες ανοιχτά της Πύλου και το τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε στη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε διαφωνία για την νέα ημερομηνία διεξαγωγής της τηλεμαχίας με τη ΝΔ να προκρίνει το Σάββατο ενώ τα υπόλοιπα κόμματα πρότειναν την Κυριακή. Η άτυπη συνεδρίαση έληξε χωρίς ομόφωνη απόφαση και χωρίς να οριστεί άλλη συνάντηση, με αποτέλεσμα το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί debate να απομακρύνεται.

Η μόνη περίπτωση για να διεξαχθεί πλέον το debate είναι να υπάρξει μία συμφωνία μεταξύ των κομμάτων τις επόμενες ώρες ή ημέρες χωρίς ωστόσο να έχει οριστεί συνάντηση.

Η απόφαση για το τριήμερο εθνικό πένθος ελήφθη μετά το τραγικό ναυάγιο που έχει κοστίσει τη ζωή σε 79 ανθρώπους ενώ αγνοούνται ακόμα εκατοντάδες. Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς, ανέφερε στην ανακοίνωσή του ότι το πένθος θα διαρκέσει έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης