Πέμπτη 19.05.2022 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Δεν αποκλείει συγκυβέρνηση η Φώφη Γεννηματά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ02.10.2018 | 3:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του Κινήματος Αλλαγής σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Δημοκρατίας, άφησε η Φώφη Γεννηματά σημειώνοντας ότι «πρόκειται για τα τρία κόμματα που έχουν χειριστεί την κρίση, έχουν χειριστεί συμφωνίες και προγράμματα και θα πρέπει να διαπραγματευτούν σκληρά την αλλαγή των δυσβάστακτων όρων που έχει επιβάλει ο κ. Τσίπρας σε αυτή τη χώρα».

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής ξεκαθάρισε ωστόσο ότι «δεν θα μπούμε σε κυβέρνηση που δεν θα αλλάξει τον νόμο Κατρούγκαλου για τις συντάξεις».

Παράλληλα τόνισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα δεν θα αποτελέσει το δεκανίκι κανενός, αλλά θα γίνει ο καταλύτης των εξελίξεων και υπογράμμισε:

«Δεν θα μπούμε σε μία κυβέρνηση απλά και μόνο για να βγουν οι αριθμοί και να υπάρξει δεδηλωμένη. Εμείς έχουμε καταθέσει το “Σχέδιο Ελλάδα” και τους καλούμε να μας πουν που συμφωνούν και που διαφωνούν».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης