Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δεν εγκαταλείπουμε το βαμβάκι

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ02.04.2024 | 4:45 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Το ολλανδικό σχέδιο είναι ένας οδικός χάρτης, ένα σύνολο δυνατών παρεμβάσεων για τη διαχείριση του προβλήματος των υδάτινων πόρων της Θεσσαλίας, από τις άλλες που θα επιλέξουμε να κάνουμε αυτές που θεωρούμε πιο αποτελεσματικές, αλλά και πιο εναρμονισμένες στο ελληνικό περιβάλλον, στην ελληνική οικονομία και στην ελληνική οικονομία. Η εγκατάλειψη της καλλιέργειας βαμβακιού δεν είναι μία από τις επιλογές μας».

Αυτό τόνισε χαρακτηριστικά στη Βουλή, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κόκκαλη, που κάλεσε την κυβέρνηση «να ξεκαθαρίσει αν είναι στις προθέσεις της να υιοθετήσει το ολλανδικό σχέδιο που προτείνει την αντικατάστασή της καλλιέργειας βάμβακος στη Θεσσαλία, με άλλο προϊόν».

«Κατανοώ την ανησυχία» για τους παραγωγούς βαμβακιού της Θεσσαλίας, «όμως έχει εκφραστεί η θέση μας, τόσο δια στόματος πρωθυπουργού όσο και του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ότι δεν είναι απαραίτητο να εγκαταλείψουμε το βαμβάκι», ανέφερε ο κ. Σταμενίτης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης