Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Δεν επικύρωσε ακόμη η ΕΠΣΤ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ13.06.2020 | 7:58 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Η ΕΠΣ Τρικάλων δεν έχει προχωρήσει ακόμη στην επικύρωση των βαθμολογιών στα φετινά πρωταθλήματα

Ο λόγος που δεν έγινε ακόμη επικύρωση προφανώς έχει να κάνει με την αναμονή, αναφορικά με τις ομάδες που δε θα δηλώσουν συμμετοχή στα επόμενα πρωταθλήματα, προκειμένου εν συνεχεία όποιες κενές θέσεις προκύψουν στις κατηγορίες να καλυφθούν αναλόγως.

Να σημειωθεί ότι όσον αφορά την Α’ Ερασιτεχνική, με βάση τα τωρινά δεδομένα υποβιβάζονται η Πηγή, η ‘Ενωση Δροσερού/Μουριάς, το Ριζαριό και το Μεγαλοχώρι.

Ωστόσο, η Θύελλα Μεγαλοχωρίου έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει κάποια κενή θέση, είτε από τις ομάδες που παράμειναν σε αυτή, είτε από εκείνες που προβιβάζονται από τη Β’ Ερασιτεχνική.

 

Πότε θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις συμμετοχής

 

‘Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων του νομού στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και το κύπελλο ΕΠΣΤ, αναμένεται να ξεκινήσουν από την 1η Ιουλίου

Μία σημαντική λεπτομέρεια που αφορά τις ομάδες: Εάν ένα σωματείο δηλωθεί και δεν κατέλθει να αγωνιστεί σε κάποιο πρωτάθλημα, το εν λόγω πρωτάθλημα δε θα διεξαχθεί με λιγότερες ομάδες, απλά θα υπάρχει ρεπό.

Και για να αναπληρωθεί μία θέση στο εκάστοτε πρωτάθλημα από άλλη ομάδα, θα πρέπει εκείνος που δε θα κατέλθει να αγωνιστεί να μην έχει δηλώσει καθόλου συμμετοχή.

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ