Κυριακή 29.11.2020 | Εορτάζουν: Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα, Φιλούμενος, Φίλος, Φιλουμένη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη, Φίλη

«Δεν Λησμονώ… μια εικόνα χίλιες λέξεις» στο 4ο Λύκειο

ΤΟΠΙΚΑ22.10.2018 | 4:55 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Παρασκευή , 19 Οκτώβρη 2018, ώρα 12.00,  έγινε η έναρξη της έκθεσης «Δεν Λησμονώ … μια εικόνα χίλιες λέξεις».  Στο 4ο ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» παρευρέθηκε ο κ. Ιωάννης Μπουτίνας, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού & Διά Βίου Μάθησης, ο κ. Βάιος Αναστασίου, Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων και η Έφη Λεβέντη πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Τρικκαίων. Θερμά Συγχαρητήρια και Ευχές από τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κ. Βασιλική Κάκλα, από τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου από τον κ. Χρήστο Μιχαλάκη Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Τρικάλων και από τον κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων παρευρέθηκε  η κ. Ελένη Τσακνάκη, η οποία ανέλαβε και τη μεταφορά των αναψυκτικών, προσφορά της Εταιρείας «Κλιάφα», και των μπισκότων προσφορά της Εταιρείας «Δερμίσης». Οι δυο τοπικές Εταιρείες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για χορηγία και τους ευχαριστούμε από καρδιάς. Από τις 12.30 οι μαθητές του σχολείου μας  περιηγήθηκαν με τους καθηγητές τους την έκθεση φωτογραφίας εμβαθύνοντας στα ιστορικά γεγονότα. Πολλοί μαθητές και πολλές μαθήτριες ενθουσιάστηκαν με τα ποιήματα και ζήτησαν να γράψουν κι αυτά ποιήματα και εντυπώσεις στο βιβλίο εντυπώσεων.

Μετά τις 13.30 την έκθεση επισκέφτηκε ο σκηνοθέτης – φωτογράφος Μπαλαμίτσας Βασίλης και φωτογράφισε την Έκθεση. Στη συνέχεια στο χώρο της Έκθεσης παρευρέθηκε ο δικηγόρος Βασίλης Μαναός, ο οποίος περιηγήθηκε με ιδιαίτερη προσοχή τις 150 φωτογραφίες. Αναμένουμε το επόμενο διάστημα να επισκεφτούν την τόσο ενδιαφέρουσα και επίκαιρη έκθεση οι μαθητές /μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και  οι μαθητές /μαθήτριες της Ε΄ και Στ΄ τάξεων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Διευθυντές / διευθύντριες των σχολείων να έρχονται σε τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 2431022403 για να μην γίνει συνωστισμός και προκληθεί διαταραχή στη λειτουργία του σχολείου μας. Για το κοινό η Έκθεση θα παραμένει ανοιχτή από τις 14:00 μέχρι τις 15:00.

Η Διευθύντρια

Μαριάννα Αποστόλου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop