Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Ν. Σακκάς για Υπουργούς

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ10.06.2024 | 4:07 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Για κόπωση, έπαρση και επανάπαυση στο υπουργικό κοστούμι, εγκάλεσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Νίκος Σακκάς αρκετούς γαλάζιους υπουργούς, με δηλώσεις του στη Λέσχη 97,6.

Όπως είπε «Δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου, και θα πω τι αποκόμισα από την τελευταία συνάντηση στη Λάρισα, παρουσία του Πρωθυπουργού. Είδα λοιπόν κάποιους Υπουργούς κουρασμένους, κάποιους Υπουργούς υπερόπτες, να μας μιλάνε κοιτάζοντας τους Δημάρχους της Θεσσαλίας αφ’ υψηλού. Κάποιοι κάναν αγγαρεία μιλώντας εδώ σε εμάς.

Όταν έρχεται κλιμάκιο Υπουργών, και ενώ ο Πρωθυπουργός είναι κατά πάνω σε όλα και την ίδια στιγμή κάποιοι Υπουργοί του κλιμακίου πετούσαν… αετό, ε τότε ίσως είναι η ώρα να τους στείλει να ξεκουραστούν.

Σίγουρα θα κάνει τις κινήσεις του τεκμηριωμένα ο πρόεδρος, θα δει τις περιφέρειες που το κόμμα πήρε χαμηλότερο ποσοστό από το πανελλαδικό και θα πράξει αναλόγως».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης