Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δεν παρατείνεται η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία

ΔΙΕΘΝΗ28.06.2018 | 3:57 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο επικεφαλής του εθνικιστικού κόμματος MHP Ντεβλέτ Μπαχτσελί συμφώνησαν να μην παρατείνουν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τον Ιούλιο, ανέφερε σε άρθρο της η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Sabah.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης επιβλήθηκε στην Τουρκία μετά το πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016 και παρατείνεται κάθε τρεις μήνες έκτοτε. Ο Ερντογάν είχε δηλώσει ότι θα την άρει, αν κερδίσει στις εκλογές της 24ης Ιουνίου.

Ο Τούρκος πρόεδρος και ο σύμμαχός του Μπαχτσελί συναντήθηκαν χθες Τετάρτη το απόγευμα. Πηγές έχουν αναφέρει ότι ο Ερντογάν ενδέχεται να δώσει σε στελέχη του MHP υπουργικές θέσεις, ανταμείβοντας έτσι το κόμμα για τη στήριξη που προσφέρει στο κόμμα του Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) στο κοινοβούλιο.

«Στις συζητήσεις (οι δύο άνδρες) κατέληξαν σε συμφωνία για να μην παρατείνουν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης», έγραψε η Sabah, χωρίς ωστόσο να δώσει άλλες λεπτομέρειες, ενώ δεν ανέφερε και την πηγή της πληροφόρησής της.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης