Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Δεν πέφτει καρφίτσα στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ24.12.2019 | 11:21 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα Τρίκαλα είναι ένας αγαπημένος τουριστικός προορισμός τις μέρες των Χριστουγέννων και χιλιάδες επισκέπτες έχουν κατακλύσει την πόλη, ενώ σε συνάρτηση με τους Τρικαλινούς που απολαμβάνουν το γιορτινό κλίμα, στην πόλη δεν πέφτει… καρφίτσα.

Τα λεωφορεία συνεχίζουν να έρχονται στον Μύλο των Ξωτικών, εκεί όπου λειτουργεί το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας προκειμένου μικροί και μεγάλοι να ζήσουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μέσα από δεκάδες δωρεάν δράσεις που προσφέρει.

Όπως φαίνεται σε αυτούς τους ρυθμούς θα κινηθεί η πόλη μέχρι και μετά την Πρωτοχρονιά, μέχρι να επιστρέψουμε μετά τις γιορτές στην καθημερινότητα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης