Κυριακή 04.12.2022 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

Δεν θα είναι υποψήφιος

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ28.09.2022 | 5:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Δεν θα ξανακατέβει υποψήφιος στο Δήμο Πύλης ο Γιάννης Κουτσονάσιος, λόγω ασυμβίβαστου με την ιδιότητα του διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πύλης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Λέσχη 97,6:

«Εγώ έχω πλέον ασυμβίβαστο, από την επόμενη περίοδο. Δεν μπορώ να είμαι δηλαδή και δημοτικός σύμβουλος και διευθυντής του Κ.Υ. Πύλης. Μπορεί να καταργηθούν λένε τα ασυμβίβαστα, αλλά λέω ότι είναι δύσκολο να ασχοληθώ ενεργά με το Δήμο Πύλης ενώ είμαι και διευθυντής του Κέντρου Υγείας της περιοχής.

Μου αρέσει πολύ η αυτοδιοίκηση, αλλά έχω σαν προτεραιότητα τη στιγμή αυτή τις αρμοδιότητες της υγείας. Οπότε, σαν διευθυντής του Κέντρου Υγείας, δεν θα ξανακατέβω υποψήφιος στον Δήμο Πύλης.

Η περιφέρεια και ο Κώστας Αγοραστός φυσικά και αρέσει. Δεν ξέρω βέβαια αν θα πάω εκεί, ή αν υπάρχουν και εκεί αντίστοιχα ζητήματα. Είναι νωρίς ακόμα και είναι όλα ανοιχτά.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης