Παρασκευή 03.02.2023 | Εορτάζουν: Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Συμεών, Συμεώνης, Σύμος, Συμεωνή, Συμεωνία, Συμεώνα, Σύμη

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Σ. Παπαδόπουλος

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ31.01.2020 | 5:24 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

«Εγώ το πιο πιθανό είναι να μην συμμετέχω στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Συμπληρώνω 45 χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά, και αισθάνομαι ότι είναι καιρός να κάνουμε τόπο στη νέα γενιά. Και επειδή στην κοινωνία μας συνηθίζεται να ακολουθούν τα παιδιά μας την πορεία στην πολιτική, εδώ πιστεύω ότι δεν θα συνεχιστεί η… παράδοση, γιατί ο γιος μου δεν ασχολείται με την πολιτική και η κόρη μου έχει άλλες προτεραιότητες».

Αυτά τόνισε από την συχνότητα της «Λέσχης» ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σάκης Παπαδόπουλος, εκφράζοντας σαφέστατα την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Ακόμη ο βουλευτής αναφερόμενος στις δηλώσεις του περιφερειακού συμβούλου Γ. Χάιδου είπε πως «ο ίδιος καταλαβαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ισχυρός πόλος της αναδιάρθρωσης του κεντροαριστερού χώρου, και όταν το αποφασίσει θα θέλαμε να έρθει».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ