Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

«Δεν υπήρξε πέδηση»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ07.03.2023 | 6:30 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Κατά την άποψή μου, νομίζω όχι, δεν υπήρξε πέδηση» απάντησε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας», ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Θωμάς Χαχάμης, ερωτηθείς αν υπάρχει πιθανότητα να προσπάθησε ένας από τους δύο μηχανοδηγούς να αποτρέψει το μοιραίο, έστω λίγο πριν το δυστύχημα.

Εξηγώντας γιατί καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα, ο κ. Χαχάμης, ανέφερε τα εξής. «Το βράδυ όταν συναντιούνται δύο τρένα, δεν βλέπεις αν είσαι από τη μία γραμμή ή από την άλλη. Αυτό το βλέπεις μόνο όταν πλησιάζεις στα πέντε μέτρα…. Θα πρέπει κάποια στιγμή ο ένας να είδε τον άλλον σε δευτερόλεπτα, που δεν πρόλαβε να κάνει απολύτως τίποτα».

Ερωτηθείς ακόμα, αν μπορεί κάποιος από τους μηχανοδηγούς, δεδομένης και της εμπειρίας που είχαν, να υποψιάστηκε πως κάτι δεν πάει καλά, ο κ. Χαχάμης, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, είπε, «έχει θεωρηθεί και το άκουσα από συναδέλφους, ότι ο συγκεκριμένος μηχανοδηγός πήρε τηλέφωνο έναν άλλο συνάδελφο και τον ρώτησε αν είναι στο εμπορικό επάνω, γιατί αυτός γνώριζε ότι ερχόταν το εμπορικό, αλλά δεν ήξερε πού ήταν, γιατί τα εμπορικά πάντα έχουν καθυστερήσεις και επιβεβαίωσε ο άλλος ότι δεν είναι αυτός».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης