Δευτέρα 20.03.2023 | Εορτάζουν: Κλώντια, Κλόντια, Κλαύδια, Κλό, Ροδιανός, Ροδινός, Ροδίνης, Ρόδης, Ροδιανή, Ροδιάνα, Ροδή, Ροδία

Δεσμεύσεις για αλλαγή σελίδας στο Δήμο Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ13.02.2023 | 5:40 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Και επίσημα μαζί πορεύεται προς τις εκλογές του Οκτωβρίου μείζονα και ελάσσονα αντιπολίτευση, διεκδικώντας με αξιώσεις στο Δήμο Πύλης.

Την περασμένη Κυριακή ο Θοδωρής Χήρας, έχοντας στο πλευρό του, τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βαλάντη Τσιούτσια και όλους τους δημοτικούς του συμβούλους, μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό αποκάλυψε το σχέδιο του για την «Πορεία στο Μέλλον» (το νέο όνομα του Συνδυασμού) μέσα από συνεργασίες και ρεαλιστικές προτάσεις.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών εκατοντάδες κάτοικοι του Δήμου Πύλης, καθώς επίσης φορείς και αιρετοί.

Στην ομιλία του ο κ. Χήρας, μίλησε για τα χαρακτηριστικά της νέας κίνησης κάνοντας λόγο για «τιμιότητα, διαφάνεια και αξιοκρατία. Γιατί το 43% δεν είναι ένα μικρό μερίδιο που διαφωνεί ή δεν αντιλαμβάνεται… Κι αν σε αυτό προστεθούν κι όσοι απογοητεύτηκαν ή από φόβο σώπασαν, το μήνυμα των επερχόμενων εκλογών να είστε σίγουροι ότι θα είναι ακόμα πιο ηχηρό. Ακόμα πιο ισχυρό. Και θα ανοίξει την Πύλη σε νέες ιδέες… Σε έργα που θα αφορούν όλους κι όχι τους εκλεκτούς… και σε ευκαιρίες που θα δίνονται ισότιμα σε όλους τους πολίτες».

«Με συνοδοιπόρο τον Βαλάντη Τσιούτσια και με μία ομάδα στελεχών που θα εργαστούν ακούραστα για το σκοπό μας, δεσμευόμαστε πως θα αλλάξουμε σελίδα και θα κάνουμε επιτέλους ένα νέο βήμα μπροστά»! Νομίζω πως αυτός ο τόπος έκανε ήδη αρκετά βήματα πίσω» ανέφερε και πρόσεθεσε χαρακτηριστικά, «είναι καιρός με την ψήφο σας, για ακόμη μία φορά, να μας δώσετε την ώθηση να ξεκινήσουμε μαζί για την νέα πορεία μας στο μέλλον, με όραμα και με αξίες».

Σε ανάλογο τόνο κινήθηκε και ο Βαλάντης Τσιούτσιας, τονίζοντας ότι η παράταξή, η «Πύλη Αξιών» δημιουργήθηκε για να υπηρετήσει το λαό και τον τόπο της.

«Γνωρίζουμε ότι μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν και δεν υποσχόμαστε πράγματα ανέφικτα. Η προσπάθεια μας έγκειται στη συνδιαμόρφωση της πολιτικής ατζέντας, για ένα υγιή δήμο, για μια δημοκρατική και αξιοκρατική κοινωνία. Οι χαρακτηρισμοί και οι μικροπολιτικές δεν μας εκφράζουν, τουναντίον μας ενθαρρύνουν να αγωνιστούμε με μεγαλύτερη ένταση και επιμονή με στόχο για μια καλύτερη κοινωνία. Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε και όχι να γκρεμίζουμε.

Να υιοθετούμε τις καλές πρακτικές, να επικροτούμε το άξιο έργο, και να αλλάζουμε τα κακώς κείμενα.», υπογράμμισε ο κ. Τσιούτσιας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους δυο προλόγισε από του βήματος ο ιατρός και τέως αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Αναγνωστόπουλος, μιλώντας με εξαιρετικά κολακευτικά λόγια για αυτούς.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ