Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ΔΕΥΑΦ: Επανέρχεται με διακοπές υδρομέτρων

ΤΟΠΙΚΑ08.11.2018 | 5:59 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Επανέρχεται δριμύτερη η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας, προαναγγέλλοντας διακοπές νερού σε οφειλέτες τιμολογίων ύδρευσης.

Για μια ακόμη φορά η διοίκηση της ΔΕΥΑΦ μπροστά στις μεγάλες οφειλές, αποφάσισε να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στους οφειλέτες, στοχεύοντας να φέρει στα ταμεία της επιχείρησης τα χρήματα που οφείλονται από ανεξόφλητους λογαριασμούς ύδρευσης.

Όπως είναι γνωστό το θέμα είχε τεθεί μέσω ερώτησης που κατέθεσε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Δήμος Μανιώτης, ζητώντας να ενημερωθεί για την οικονομική πορεία της επιχείρησης αλλά ταυτόχρονα και τις οφειλές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκησης της ΔΕΥΑΦ από την ερχόμενη Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ξεκινούν οι διακοπές  υδροδότησης των υδρομέτρων σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Φαρκαδόνας Οι διακοπές υδροδότησης  αφορούν υδρόμετρα για τα οποία υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές.

Στην ίδια ανακοίνωση καλεί τους δημότες να μεριμνήσουν για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοτική επιχείρηση είχε προχωρήσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν στην ίδια ενέργεια διακοπής υδρομέτρων προκειμένου να συγκεντρώσει τα χρήματα των απλήρωτων λογαριασμών, μπροστά στο κίνδυνο που πήγαζε απέναντι στις υποχρεώσεις της ΔΕΗ.

Το μέτρο παλιότερα είχε εφαρμοστεί στο σύνολο των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου με τις διακοπές υδρομέτρων. Παράλληλα στο ίδιο πλαίσιο μέσω ευεργετικών νόμων καλούσε τους δημότες να σπεύσουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς την επιχείρηση μέσω των 100 δόσεων. Το συγκεκριμένο μέτρο της ρύθμισης των οφειλών είχε βρει αποδέκτες, πολλές εκ των περιπτώσεων ενώ τέθηκαν σε ρύθμιση μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δεν είχαν τηρήσει τους διακανονισμούς.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης