Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στο δίκτυο ύδρευσης στους οικισμούς της Κρανιάς

ΔΕΥΑΜ: Ολοκληρώνονται οι εργασίες ολικής αποκατάστασης

ΤΟΠΙΚΑ22.05.2024 | 4:08 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ολοκληρώνονται από συνεργεία της ΔΕΥΑΜ οι εργασίες ολικής αποκατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην Κρανιά, Δολιανά και Κονάκια Ασπροποτάμου.

Συγκεκριμένα, μετά τις εργασίες που έγιναν πριν το Πάσχα προκειμένου να δοθεί προσωρινά νερό στους οικισμούς της Κρανιάς μετά τις μεγάλες καταστροφές που υπέστη το δίκτυο από τις πρωτοφανείς πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνονται πλέον οι εργασίες για την αποκατάσταση του αγωγού ύδρευσης που συνδέει την υδρομάστευση στην περιοχή Ασβεσταριά με τον κεντρικό οικισμό της Κρανιάς και παράλληλα ολοκληρώνονται οι εργασίες που αφορούν τους οικισμούς Δολιανά και Κονάκια.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αποκαθίσταται οριστικά η υδροδότηση σε όλους τους οικισμούς της Τοπικής Κοινότητας Κρανιάς.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης