Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ΔΕΥΑΤ: Επικαιροποίηση στοιχείων για παροχές επαγγελματικής χρήσης

ΤΟΠΙΚΑ16.04.2024 | 4:07 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η ΔΕΥΑ Τρικάλων ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την οδηγία διαβίβασης λογαριασμών στο myDATA (Απόφαση Α.1023/2023), ως Επιχείρηση πώλησης ύδατος στην Ελληνική Επικράτεια, υποχρεούται να διαβιβάζει αναλυτικά:

-τα δεδομένα επαγγελματικών συναλλαγών μέχρι την μεθεπόμενη ημέρα από την ημερομηνία έκδοσης αυτών, και

-τα δεδομένα των λογιστικών στοιχείων εσόδων λιανικής που έχουν εκδοθεί χωρίς τη χρήση Φ.Η.Μ., συγκεντρωτικά ανά μήνα και μέχρι την μεθεπόμενη ημέρα του επόμενου μήνα από τον μήνα έκδοσης αυτών.

Με βάση τα παραπάνω, η Δ.Ε.Υ.Α. Τρικάλων προβαίνει στην επικαιροποίηση,  καταγραφή και συλλογή στοιχείων (ΑΦΜ, ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, κλπ) για υδρόμετρα ακινήτων επαγγελματικής χρήσης, προκειμένου να εκδίδονται Τ.Π.Υ ύδρευσης και ακολούθως να γίνεται η ανάρτησή τους στο MY DATA.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο της παρακαλεί τους επαγγελματίες (καταναλωτές) κατόχους υδρομέτρων:

1.Να ενημερώσουν με τα ακριβή στοιχεία τους (ΑΦΜ, ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ και ΑΡΙΘΜΟ ΥΔΡΟΜΕΤΡΟΥ) την επιχείρηση στο e-mail: info@deyat.gr

2.Όσοι χρησιμοποιούν υδρόμετρα που ανήκουν σε τρίτους (π.χ. μισθώσεις ή άλλη σχέση) να προσκομίσουν στην επιχείρηση στοιχεία για την καταχώρηση/μεταφορά των υδρομέτρων στο όνομα της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης