Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ΔΕΥΑΤ: Προσθέτει ενισχυτικό αγωγό σε δρόμους που είχε αλλάξει το δίκτυο ύδρευσης

ΤΟΠΙΚΑ03.04.2024 | 2:11 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την τοποθέτηση ενισχυτικού αγωγού σε δρόμους που είχαν ξανασκαφτεί από τη ΔΕΥΑΤ για αλλαγή δικτύου ύδρευσης σχολίασε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος της ΔΕΑΥΤ Χρήστος Μπλουγούρας.

«Έχει ξεκινήσει ένα έργο τοποθέτησης ενισχυτικού αγωγού ύδρευσης στην οδό Βύρωνος, προκειμένου να έχουμε σταθερή πίεση σε όλα τα σημεία της πόλης. Θα τοποθετηθεί και σε άλλες οδούς τέτοιου είδους αγωγός, συνολικά 5 χλμ μήκος θα είναι ο αγωγός αυτός.

Θα προσπαθήσουμε όσο γίνεται γρηγορότερα να ολοκληρωθεί αυτό το συγκεκριμένο έργο, είναι από διαφορετικό εργολάβο απ ότι στους πλευρικούς αγωγούς που τοποθετήθηκαν στην ίδια οδό, και εντός 15 ημερών θα κλείσει.

Στο κέντρο λοιπόν της πόλης, όπου θα χρειαστεί να μπει ο ενισχυτικός αγωγός, θα ξανασκαφτεί ο δρόμος για να μπει και αυτός ο αγωγός.

Ζητάμε λίγη υπομονή ακόμα από τον κόσμο, είναι σημαντικό το έργο και θεωρώ ότι σύντομα θα το ολοκληρώσουμε».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης