Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Διαδικτυακή ομιλία Χατζηγάκη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ07.05.2020 | 3:58 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πραγματοποιήθηκε η  διαδικτυακή ομιλία του οικονομολόγου και υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ, Μικέλη Χατζηγάκη, στο BCA College. Μεταξύ άλλων, ο Χατζηγάκης τόνισε την ανάγκη να στηριχτεί η οικονομία με άμεσα μέτρα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην επερχόμενη ύφεση. Οι οικονομικές πρωτοβουλίες πρέπει να είναι γρήγορες και αποτελεσματικές για να ανακουφίσουν τους ανθρώπους που πλήττονται από την κρίση, αλλά και για να καλύψουν τα προβλήματα της αγοράς σε τομείς όπως το εμπόριο, ο τουρισμός, η γεωργία και η κτηνοτροφία.

Επίσης, ο Χατζηγάκης αναφέρθηκε στην ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος κατάφερε να διαχειριστεί άψογα την υγειονομική κρίση, αλλά και την ανάγκη ανάδειξης σοβαρών προσώπων με γνώσεις, επιστημονική επάρκεια και σύγχρονο τρόπο σκέψης για την άσκηση αποτελεσματικής δημόσιας διοίκησης.

Η ομιλία Χατζηγάκη πραγματοποιήθηκε στην Αγγλική σε Έλληνες και ξένους φοιτητές του πανεπιστημιακού ιδρύματος. Το BCA College συνεργάζεται με τα Βρετανικά πανεπιστήμια του Σέφιλντ και του Πλιμουθ, δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από μισό αιώνα, και φιλοδοξεί να εδραιωθεί ως ένα από τα κορυφαία οικονομικά ιδρύματα στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης