Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Για τις δηλώσεις για τα Τέμπη

Διαγράφηκε από τη ΝΔ ο Μιχάλης Ταμήλος

ΤΟΠΙΚΑ26.03.2024 | 7:37 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Διαγράφεται από τη ΝΔ ο πρώην Βουλευτής Τρικάλων του κόμματος και πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος, με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Μαρίας Συρεγγέλα. Η απόφαση για την διαγραφή του ήρθε μετά τις δηλώσεις που έκανε το πρωί της Τρίτης στο ράδιο Ζυγός για την τραγωδία των Τεμπών, με τη ΝΔ να τονίζει πως «Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας».

Να σημειωθεί πως ο Μ. Ταμήλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό είπε μεταξύ άλλων μιλώντας σχετικά με την παρουσία της οικογένειας Πλακιά στην παρέλαση πως «1.977 Τρικαλινοί απεβίωσαν εντός του 2023. Μεταξύ των οποίων ήταν και τα τρία άτυχα παιδιά. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης