Πέμπτη 08.12.2022 | Εορτάζουν: Πατάπιος

Διακοπές για… λίγο στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟΠΙΚΑ11.08.2018 | 1:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ώρα για διακοπές στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από ένα πολύ γεμάτο καλοκαίρι, με αρκετές επισκέψεις υπουργικών στελεχών, με τελευταία αυτή του κ. Γαβρόγλου την περασμένη Τετάρτη, τα στελέχη του κόμματος, κάνουν μία μικρή ανάπαυλα για τον Δεκαπενταύγουστο.

Οι όποιες εξελίξεις, συναντήσεις, συνεδριάσεις, τοποθετούνται για μετά τις 20 Αυγούστου, οπότε και πλέον μπαίνουμε στον δρόμο ενός ακόμη «καυτού» φθινοπώρου.

Πρώτο βήμα αναμένεται να είναι η συμμετοχή των τοπικών στελεχών στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος στα τέλη του Αυγούστου, όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και θα παρθούν αποφάσεις για τα μετέπειτα βήματα.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές

Την ίδια ώρα οι συζητήσεις για τις επερχόμενες εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκησης είναι συνεχείς, αν και τα στελέχη της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής, τονίζουν πως είναι νωρίς ακόμη. Οι επαφές μέχρι τώρα είναι σε αρχικό στάδιο, και τηρείται μία στάση αναμονής, ώστε να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο, κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Πάντως, στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν πως υποψήφιοι υπάρχουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να γίνουν βιαστικές κινήσεις, από την στιγμή μάλιστα, που όσοι έχουν εκδηλώσεις επίσημα ή ανεπίσημα ενδιαφέρον, δεν έχουν ανακοινώσει τις θέσεις τους, κάτι που ασφαλώς θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Όλα αυτά ασφαλώς, δεν σημαίνουν πως οι συζητήσεις δεν θα συνεχιστούν. Το αντίθετο μάλιστα. Μόλις περάσουν οι μέρες του Δεκαπενταύγουστου, οι συζητήσεις αναμένεται να ενταθούν, ώστε να υπάρχει χρόνος μετέπειτα να παρθούν οι όποιες αποφάσεις.

Το σίγουρο είναι πως τα τοπικά στελέχη γνωρίζουν πως από φθινοπώρου και μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, θα πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειες που θα γίνουν για να αλλάξει το κλίμα που έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης