Κυριακή 22.05.2022 | Εορτάζουν: Αιμίλιος, Μίλιος, Αιμιλία, Έμυ, Εμιλία, Έμιλυ, Έμμα, Μίλια, Κόδρος, Κόδρα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ανακοινώσεις διάφορες06.05.2022 | 9:32 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας
Περιοχή Τρικάλων
Θεοδοσοπούλου & Τζουμαγιάς,
421 32 Τρίκαλα
Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:
ΚΥΡΙΑΚΗ 08/05/2022
1. Από ώρα 07:30 – 17:00 στα Τρίκαλα και στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Ασκληπιού – Κορωνίδος – Στεργιοπούλου – Μετεώρων – Ευριπίδη – Ασκληπιού, καθώς και σε τμήμα της οδού Ιάσωνος.
2. Από ώρα 08:00 – 11:00 στα Τρίκαλα και στις οδούς: Φλεγίου έως Καβράκου αριστερά και δεξιά. Αριστοτέλους Νο 2, 4, 5. Όλη η οδός Ευριπίδου αριστερά και δεξιά. Οδός Ζωοδόχου Πηγής από το Νο 27 έως ΚΟΜΔΕ, καθώς και οι πάροδοι αυτής Νο 27η και 35η. Οδός Κεφαλληνίας από Νο 1 έως 7. Κτίριο ΚΟΜΔΕ. Εκκλησία Ζωοδόχου Πηγής. Υπόγεια διάβαση ΟΣΕ καθώς και η διάβαση ΟΣΕ στο Κηπάκι Σαραγίων.
3. Από ώρα 08:00 – 14:00 στα χωριά Άγιος Προκόπιος, Καλόγηροι, Ξυλοχώρι, Βροντερό, καθώς και στους οικισμούς Παλαιοκαρυάς, Αγίου Κωνσταντίνου, Ραχόβου, Βλαχογιαννέικων, Λάκκες και Τουρνάκου.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης