Παρασκευή 30.09.2022 | Εορτάζουν: Στρατόνικος, Στράτος, Στρατής, Στρατονίκης, Στρατονίκιος

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ανακοινώσεις διάφορες31.03.2022 | 1:44 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας
Περιοχή Τρικάλων
Θεοδοσοπούλου & Τζουμαγιάς,
421 32 Τρίκαλα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:
ΚΥΡΙΑΚΗ 03/04/2022
1. Από ώρα 07:30-17:00, αριστερά και δεξιά της οδού Καρδίτσης, από το ύψος της διασταύρωση Λόγγου έως τη γέφυρα Πηνειού, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες και βιομηχανίες των παραπάνω περιοχών.
2. Από ώρα 09:00-10:00, στα Τρίκαλα και στις οδούς: Φλεγίου έως Καβράκου αριστερά και δεξιά, Αριστοτέλους Νο 2,4,5, κτήριο ΟΣΕ και τέρμα Ασκληπιού. Όλη η οδός Ευριπίδου αριστερά και δεξιά, η οδός Ζωοδόχου Πηγής από το Νο 27 έως ΚΟΜΔΕ καθώς και οι πάροδοι αυτής Νο 27η και 35η. Η οδός Κεφαλληνίας από Νο 1 έως 7, το κτήριο ΚΟΜΔΕ, η Εκκλησία Ζωοδόχου Πηγής, η υπόγεια διάβαση ΟΣΕ καθώς και η διάβαση ΟΣΕ κηπάκι Σαραγίων.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης