Τρίτη 29.11.2022 | Εορτάζουν: Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα, Φιλούμενος, Φίλος, Φιλουμένη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη, Φίλη

Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων

Διανομή ειδών και παροχή βοήθειας στους πυρόπληκτους της Αττικής

ΤΟΠΙΚΑ07.08.2018 | 5:32 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η ανοιχτή συνέλευση του αντιρατσιστικού φεστιβάλ Τρικάλων ευχαριστεί τους κατοίκους της πόλης μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά στο κάλεσμά της να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυροπαθείς της Αττικής.

Ενάντια στην υποκριτική φιλανθρωπία  και στον κόσμο του ατομικισμού και της κερδοφορίας η δική μας απάντηση είναι η αλληλεγγύη. Δε «βάζουμε μπροστά τη θλίψη», στάση που συγκαλύπτει τις εγκληματικές πολιτικές οι οποίες οδήγησαν σε 91 (έως τώρα) νεκρούς και σε 70.000 στρέμματα καμένης γης.

Εμείς προτάσσουμε την αλληλεγγύη ως αναγκαία προϋπόθεση για μία αξιοβίωτη ζωή λέγοντας: κανείς μόνος του στην κρίση. Με αφετηρία αυτή τη βασική θέση μας τα είδη που συγκεντρώσαμε μεταφέρθηκαν και μοιράστηκαν στο Μάτι από μέλη της συνέλευσης, τα οποία μαζί με μέλη άλλων συλλογικοτήτων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα κατοίκων της περιοχής για βοήθεια σε εργασίες καθαρισμού σπιτιών που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά.

Συνεχίζουμε…

Ανοιχτή Συνέλευση Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης