Σάββατο 15.03.2025 | Εορτάζουν: Αγάπιος

Διατροφή των εφήβων και υγιεινές διατροφικές συνήθειες – Street Food

ΤΟΠΙΚΑ 21.02.2025 | 8:03 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με αφορμή το Πολιτιστικό Πρόγραμμα με τίτλο «Ευρωπαϊκή Κουζίνα – Street Food», το οποίο εκπονείται φέτος από μαθητές της Β’ τάξης, και παράλληλα στα πλαίσια του μαθήματος της χημείας, διοργανώθηκε στο 9ο Γυμνάσιο Τρικάλων σχετική ενημέρωση για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Β’ τάξης.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη, 18-02-2025 και ώρα 11:40 π.μ., η κ. Γλυκερία Παπαγιαννοπούλου, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, παρουσίασε βιωματικά στους μαθητές μας το θέμα: «ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ – STREET FOOD».

Κατά την ώρα της παρουσίασης οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν σε ερωτήματα, να εκφράσουν τις απορίες τους και να πάρουν ιδέες για ένα πιο υγιεινό street-food. Την παρουσίαση προλόγισε η κα. Ηλιάδη Αμαλία (Φιλόλογος – Ιστορικός), Διευθύντρια του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων. Υπεύθυνες της δράσης ήταν η κα Βαλκανιώτη Αθανασία (Γερμανικής Γλώσσας), συντονίστρια του εν λόγω προγράμματος και η κα Ντάνα Ειρήνη (Χημικός), ενώ παρακολούθησαν και βοήθησαν στην διεκπεραίωση της δράσης η κα Τόγια Ευαγγελία (Φιλόλογος) και ο κος Ρίζος Σωτήριος (Φιλόλογος), συνεργάτες του προγράμματος.

Η Διευθύντρια του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων, κα Ηλιάδη Αμαλία, και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν τόσο την κ. Παπαγιαννοπούλου για την εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα παρουσίαση, όσο και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν, καθώς και τους μαθητές και τις μαθήτριες για την άψογη συνεργασία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης