Παρασκευή 01.12.2023 | Εορτάζουν: Θεόκλητος, Ναούμ, Ναούμης, Ναόμι, Ναούμα, Φιλάρετος, Φιλαρέτης, Φιλαρέτη

Διευκρινίσεις από Αυγενάκη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ17.10.2023 | 5:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Θεσσαλία αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση της ΝΔ, τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Ο ΥπΑΑΤ, τόνισε ότι τα προβλήματα είναι τέτοια που δεν υπάρχει περιθώριο για καμία καθυστέρηση και γι’ αυτό το λόγο και ο πρωθυπουργός, αλλά και ίδιος σήμερα, έχουν καλέσει τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα για να ενημερωθεί για τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, στην υλοποίηση των οποίων απαιτείται η συμβολή της Περιφέρειας.

Σε επισήμανση ότι με όσα είπε προέτρεπε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν τον Κώστα Αγοραστό, ο Λευτέρης Αυγενάκης επισήμανε ότι δεν πρέπει να υποκρινόμαστε, αφού ο Κώστας Αγοραστός ήταν υποψήφιος ο οποίος στηρίχθηκε από τη ΝΔ και η κυβέρνηση έχει ως κομματικό της όχημα τη ΝΔ. Αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε την προεκλογική μάχη ως πρόεδρος της ΝΔ. «Δεν εξελέγη ο Κώστας Αγοραστός. Τι σημαίνει αυτό, ότι θα κάνουμε αντίποινα; Προς Θεού! Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ταλαιπωρημένοι και υποφέρουν», σημείωσε. Και τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους, ανεξάρτητα από την κομματική τους ταυτότητα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης