Παρασκευή 28.01.2022 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Διέπρεψαν οι μικροί του ΣΟΑΤ στη Θεσσαλονίκη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ12.02.2020 | 9:23 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΣΟΑΤ !!!
Στην πρώτη επίσημη διοργάνωση για το 2020 για τον σύλλογό μας στο 1ο προκριματικό Τεχνικό και Αγωνιστικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο στις 8-9 Φεβρουαρίου, είχαμε εντυπωσιακές επιδόσεις από τους αθλητές μας με μικρή αγωνιστική εμπειρία. (Οι πανελληνιονίκες μας και πιο έμπειροι αθλητές μας δεν έλαβαν μέρος).
Για μια ακόμη φορά τα με την απόδοσή τους οι αθλητές του ΣΟΑΤ άφησαν υποσχέσεις και το δικό τους ελπιδοφόρο μήνυμα. Έδωσαν το στίγμα της δουλειάς που γίνεται στα φυτώρια του Συλλόγου και εντυπωσίασαν άπαντες. Οι μικροί αθλητές μας με τις επιδόσεις τους έδειξαν ότι έχουν μέλλον και ποιότητα για να ενσωματωθούν στην Αγωνιστική ομάδα του ΣΟΑΤ που μας κάνει υπερήφανους ως Τρικαλινούς συνεχίζοντας την παράδοση!
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Καραμήτρος Βαλάντης, Βαρελάς Άγγελος, Βαρελάς Ιωάννης, Μπάλτου Εβίτα
ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Μαρουσόπουλος Γιώργος, Γούλα Κέλλυ
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Τσιμέας Δημήτρης, Κοντογιάννης Χρήστος.
Χωρίς διάκριση αλλά με πολύ καλές εμφανίσεις οι Παϊταρίδου Λίνα, Καραμάνος Δημήτρης, Κιούρας Γιάννης, Γούλα Κλεονίκη, Καραμήτρος Βαγγέλης, Τσιμέας Νίκος.
Τους αθλητές συνόδευσαν ο προπονητής του ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης με τους βοηθούς του Γιώργο Βαρελά, Δημήτρη Κούτσικο, όπως επίσης οι έμπειροι αθλητές και φοιτητές ΤΕΦΑΑ Γιώργος Βαργιάμης και Εύα Παϊταρίδου, που βοήθησαν σημαντικά αλλά και παρακολουθώντας από την προπονητική σκοπιά την διαδικασία.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές με ή και χωρίς διάκριση για την αγωνιστικότητά τους και την αθλητική τους συμπεριφορά τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους γονείς – μέλη του ΣΟΑΤ που μας εμπιστεύονται ότι πιο σημαντικό έχουν, τα παιδιά τους.

Για τον ΣΟΑΤ
Νίκος Παϊταρίδης

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020