Δευτέρα 08.08.2022 | Εορτάζουν: Μύρων, Μύρα, Μίρκα, Τριαντάφυλλος, Τριανταφύλλης, Φύλλης, Φύλλιος, Τριανταφυλλένιος, Τριανταφυλλιά, Φύλλη, Φύλλια, Φυλλιώ, Φυλλίτσα, Τριανταφυλλένια, Ρόζα

Διεθνής Διάκριση για την Φανή Τζέλη στο Λουξεμβούργο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ18.06.2019 | 11:06 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ακόμη μια μεγάλη Διεθνή διάκριση για την αθλήτρια του ΣΟΑΤ, την Ολυμπιονίκη Φανή Τζέλη που ως Μέλος της Ελληνικής ΠροΟλυμπιακής Ομάδας κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στο βαθμολογούμενο G1 Luxembourg Open προσθέτοντας κι άλλους Ολυμπιακούς βαθμούς. Σε διάστημα μιας εβδομάδας κατέκτησε 2 διεθνή μετάλλια δείχνοντας την σταθερότητας της σε υψηλές πτήσεις.
Μεγάλη Τιμή για έναν αθλητή να είναι μέλος της ΠροΟλυμπιακής ομάδας της χώρας του και να προσπαθεί ως μέλος της για το Ολυμπιακό όνειρο.
Εντυπωσιακή παρουσία είχε η Ελληνική αποστολή αφού κατάφερε να πάρει 6 μετάλλια με επτά αθλητές σε ένα βαθμολογούμενο τουρνουά. Η άνοδος του Ελληνικού Ταεκβοντο είναι διαρκής και συνεχόμενη, απόρροια της προσπάθειας που γίνεται σε όλα τα επίπεδα (Ομοσπονδία, Ενώσεις, Σωματεία).
Έτσι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η αγωνιστική χρόνια για την Φανή Τζέλη με τον καλύτερο τρόπο. Μια χρονιά με εντυπωσιακά αποτελέσματα, που γέμισαν υπερηφάνεια τα στελέχη του ΣΟΑΤ αλλά και τους Τρικαλινούς.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης