Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Διεθνής και με νέο ρεκόρ ο 15ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα – Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ12.03.2024 | 6:22 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Με πάνω από 4.000 συμμετοχές,
– με την πρωτοτυπία, νικητές στα 21 χλμ. σε άνδρες και γυναίκες να είναι ένα ανδρόγυνο,
– με τη σημαντική διάσταση, αυτό το ανδρόγυνο να κατάγεται από την Ουκρανία,
– με τον τρίτο στους άνδρες να κάνει εθνικό ρεκόρ Κοσόβου,
ο 15ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» πέρασε στην ιστορία. Η διοργάνωση του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, με αφετηρία την Καλαμπάκα και τερματισμό τα Τρίκαλα. Αιγίδα δόθηκε επίσης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Μετεώρων, το Επιμελητήριο Τρικάλων, τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού της ΠΕ Τρικάλων, με την υποστήριξη της ACT4V και πολλούς χορηγούς.
Ο ταχύτερος ημιμαραθώνιος της χώρας, ο μεγαλύτερος (εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης) αγώνας, ξεπερνά πλέον τα σύνορα της χώρας, με συμμετοχές αθλητών που κατάγονται από Ρωσία, Ουκρανία, Κόσοβο, Β. Μακεδονία.
Και, βεβαίως, με τη συμμετοχή χιλιάδων αθλητών και αθλητριών από όλη τη χώρα, που για μια ακόμη χρονιά έτρεξαν και στα 21 χλμ. Και στα 5 χλμ., ενώ ιδιαίτερα όμορφες στιγμές προήλθαν από τις συμμετοχές μικρών παιδιών στον αγώνα 1 χλμ.
Απονομές έκαναν, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων Χρύσα Ντινή, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού – Πολιτισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Σωτήρης Σουλούκος, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς (στις νικήτριες των 5 χλμ.), ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δ. Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Ν. Γουγουλάκης, ο διοικητής της Τροχαίας Τρικάλων κ. Κωστακόπουλος, και η εκπρόσωπος χορηγού εταιρείας κ. Μ. Τοκτώρ. Εξαιρετικά μεγάλη και το 2024 η συμμετοχών εθελοντών/τριών, που στήριξαν όλη τη διοργάνωση και ανέδειξαν τη σημασία της προσφοράς.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης