• αναχώρηση για τα Λουτρά Πόζαρ όπου θα καταλύσουμε στο ξενοδοχείο μας. Όσοι επιθυμούν θα κάνουν μπάνιο στα γνωστά θερμά φημισμένα νερά.
 • Κυριακή 11 Δεκεμβρίου. 10.00 το πρωί αναχώρηση για την Έδεσσα όπου θα επισκεφθούμε τους καταρράκτες και θα γευματίσουμε. 14.40 Αναχωρούμε με το τρένο για το Αμύνταιο. Η διαδρομή ακολουθεί την ακτή της λίμνης Βεγορίτιδας χαρίζοντας στους επιβάτες όμορφες αξέχαστες εικόνες. 15.30 φθάνουμε στο Αμύνταιο όπου μεταξύ άλλων θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τοπικό οινοποιείο. Στις 17.30 θα αναχωρήσουμε για τον τελευταίο σταθμό της εκδρομής μας την ιστορική πόλη της Σιάτιστας, απ' όπου το βράδυ θα επιστρέψουμε στα Τρίκαλα. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο:  6979553692 (Βασίλης Τριανταφύλλου)." /> Διήμερη εκδρομή στη Δυτική Μακεδονία - Η ΕΡΕΥΝΑ
  Παρασκευή 09.12.2022 | Εορτάζουν: Άννα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα, Αννέτα, Ανναμπέλλα, Ανναμαρία, Αννούλα, Ανέζα, Ανεζούλα, Άννη

  Διήμερη εκδρομή στη Δυτική Μακεδονία

  ΤΟΠΙΚΑ12.11.2022 | 1:53 μμ

  Γράφει ο/η

  newsroom

  Γράφει ο/η newsroom

  Ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων οργανώνει διήμερη εκδρομή το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στη Δυτική Μακεδονία και τα Λουτρά Πόζαρ.

  Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

  Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.

  7.00 το πρωί αναχώρηση από τα Τρίκαλα.

  10.30 άφιξη στο ιστορικό χωριό Νυμφαίο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τις εγκαταστάσεις του Αρκτούρου και να περιηγηθούμε το ιστορικό και πανέμορφο χωριό.

  13.00 αναχώρηση για τον Άγρα όπου και θα γευματίσουμε.

  1. αναχώρηση για τα Λουτρά Πόζαρ όπου θα καταλύσουμε στο ξενοδοχείο μας. Όσοι επιθυμούν θα κάνουν μπάνιο στα γνωστά θερμά φημισμένα νερά.

  Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

  10.00 το πρωί αναχώρηση για την Έδεσσα όπου θα επισκεφθούμε τους καταρράκτες και θα γευματίσουμε.

  14.40 Αναχωρούμε με το τρένο για το Αμύνταιο. Η διαδρομή ακολουθεί την ακτή της λίμνης Βεγορίτιδας χαρίζοντας στους επιβάτες όμορφες αξέχαστες εικόνες.

  15.30 φθάνουμε στο Αμύνταιο όπου μεταξύ άλλων θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τοπικό οινοποιείο.

  Στις 17.30 θα αναχωρήσουμε για τον τελευταίο σταθμό της εκδρομής μας την ιστορική πόλη της Σιάτιστας, απ’ όπου το βράδυ θα επιστρέψουμε στα Τρίκαλα.

  Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο:  6979553692 (Βασίλης Τριανταφύλλου).

  Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

  Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

  Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης